Fliserens i Svendborg

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Svendborg

Få fliser, der ser ud som nye på kun 1 dag

Vi er eksperter i fliserens, og på bare en enkelt dag kan vi få dine fliser til at se ud som nye igen.

Er du på udkig efter professionel fliserens i Svendborg, bør du derfor ikke tøve med at forhøre dig hos os. I øjeblikket kører vi desuden med 25% rabat på vores fliserens. Så der er ingen grund til ikke at kontakte os, hvis du drømmer om rene og flotte fliser.

Vi tilbyder desuden garanti for opstart på fliserensen indenfor 14 dage – ellers er det gratis.

Vi får 5 stjerner i anmeldelser

Fliserens-Eksperten.dk får fem stjerner i vores kunders anmeldelser. Vores ihærdige indsats og professionelle tilgang til jobbet betaler sig derfor på den lange bane.

Udover at være specialister i fliserens, elsker vi også vores arbejde. Vi sørger for at tage os af vores kunders fliser med stor omhu, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning. Vi kommer altid med gode anbefalinger, inden vi går i gang.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Svendborg – Se vores før- og efter-billeder

Hvis du er nysgerrig på vores arbejde, kan du se før- og efterbilleder på vores hjemmeside og blive klogere på, hvad det er for nogle resultater, vi kan levere.

Med en årlig serviceaftale får du 15 års garanti mod flisepest

En anden fordel ved at hyre os til at foretage algebehandling af fliser er, at du med en årlig serviceaftale kan få 15 års garanti mod flisepest.

Det er altså noget af et tilbud at drage nytte af, hvis du på forhånd ved, at dine fliser tit bliver ramt af alger. Med en fast serviceaftale kan vi reducere mængden af alger markant.

Rens af tagrender – Få professionel tagrenderensning i Svendborg

Udover at vi selvfølgelig klarer fliserensen, tilbyder vi også tagrenderensning i Svendborg. Vi udfører tagrenderensningen nøje, så du undgår tilstopning i form af blade, mos og andet snavs.

Generelt er det nemlig vigtigt, at du husker at skåne dine tagrender fra tilstopning, fordi det kan medføre alvorlige og dyre skader på bygningen.

Når du kontakter os om tagrenderensning i Svendborg, slipper du for selv at skulle op på taget og fjerne alt det, der måtte ligge og tilstoppe dine tagrender.

Effektiv og billige fliserens i Svendborg og efterfølgende imprægnering af fliserne

Både tagrenderne og fliserne kan ofte trænge til en kærlig hånd. Hvis du ønsker at bruge vores hjælp til opgaverne, står vi klar til at hjælpe hurtigst muligt. Vi bestræber os altid på at tilbyde konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder desuden en gratis prøverens af 2 m2.

Husk, at vi også sørger for professionel imprægnering, hvis det er det, dine fliser har behov for.

Vi tilbyder tagrenderensning, fliseimprægnering og fliserens i Svendborg, Odense, Nyborg, Middelfart, Assens og resten af Fyn. Derudover yder vi altid den bedste, personlige service, som du kan læse i de anmeldelser, hvor vi har fået fem stjerner.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her