FLISERENS ODENSE OG FYN

FØREFTER

Fliserens i Odense og på hele Fyn – Gratis prøverens af 2 m2 – Få flotte fliser i dag

» Opstart indenfor 14 dage
– ellers er det gratis

Er dine fliser udendørs begyndt at se kedelige og triste ud? Er de plaget af flisepest? Så har du brug for en flise- eller algerens.

Hos Fliserens-Eksperten.dk har vi mange års erfaring i at fjerne alger og rense fliser samt give dem den nødvendige efterfølgende vedligeholdelse. Vi klarer alt arbejdet for dig, så du skal blot nyde synet af flotte fliser.

Vi tilbyder fliserens på hele Fyn i blandt andet Middelfart, Nyborg og Odense. Vi varetager opgaver for private og erhverv uanset størrelsen.
Hvis dine fliser trænger til en kærlig hånd, er du velkommen til at give os et kald.

Få et gratis tilbud i dag!

Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Vores kunder siger:

Få en billig pris på fliserens pr. m2 i Odense og på resten af Fyn – gratis prøverens af 2m2

Prisen på vores effektive højtryksrensning af fliser afhænger af flere faktorer. For at give dig en pris vil vi gerne vide mere om din opgave. Prisen beregnes ud fra opgavens størrelse, hvad der skal renses, samt hvilke behandlinger du ønsker. Disse parametre spiller ind, når vi udregner et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

I skrivende stund kan du, når du får du udført en fliserens, gøre brug af håndværkerfradraget. Det betyder, at du får et tilskud, når dine fliser bliver shinet op. Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi desuden tilbyder en gratis prøverensning på 2 m2, så du kan se, hvad du får for dine penge.

Gratis prøverens af fliser
Fliserens Odense og på resten af Fyn
Imprægnering af fliser

Vi er eksperter inden for rensning af fliser udendørs med højtryksrenser

Hos Fliserens-Eksperten.dk er det ikke nok for os, at du bare får et flot resultat. Når det kommer til rensning og algerens af fliser, skal det også være en langtidsholdbar løsning. Vi renser bl.a.:

  • Havefliser
  • Fliser i indkørsel
  • Terrassefliser

Vi anvender professionelt udstyr og rensen foretages med en højtryksrenser, hvilket gør processen yderst miljøvenlig. Efterfølgende er det en god idé at vedligeholde det flotte resultat med en årlig algefjerning på fliserne. Den fjerner skidt, alger og mos mellem fliserne.

Efter rensningen af fliserne og en fliseimprægnering også godt givet ud. Den bidrager ikke blot til et flot udseende, men forlænger også holdbarheden af rensningen. Efterfølgende påfylder vi fugesand mellem fliserne, hvis du ønsker dette. For os er det en selvfølge, at vi altid rydder op efter os selv når vi er færdige.

Beskyt dine fliser i mange år frem med en nanobehandling af fliserne

En nano imprægnering af fliserne beskytter effektivt hele året. Efter en fliserens er fliserne mere modtagelige overfor nye belægninger og flisepest. Derfor er det vigtigt at få foretaget en imprægnering af dem. På den måde holder rensningen i længere tid.

Med en nanobehandling trænger imprægneringen dybt ned i fliserne. Det gør at skidt, mos, alger m.m. ikke kan angribe fliserne på samme måde. Vi anbefaler altid, at du får udført en fliseimprægnering for at opnå de bedste resultater. Det gælder uanset om der er tale om imprægnering af havefliser, terrassefliser, en indkørsel eller noget helt fjerde.

Dine fliser bliver som nye med en fliserens og imprægnering

Med en fliserensning behøver du ikke at erstatte dine gamle og kedelige fliser med nye, for at de igen ser flotte og nye ud. Det sparer dig for en masse besvær og penge. Dine fliser bliver som nye, når blot de får den rigtige behandling og en ordentlig efterfølgende vedligeholdelse. Vi er eksperter i at fjerne:

  • Flisepest
  • Stenpest
  • Alger på fliser
  • Mos på fliser
  • Og andre former for uønskede belægninger

Ønsker du en billig pris på fliserensning? Så er du meget gerne give os et kald.

FØREFTER

Få et gratis tilbud på fliserens i Odense, Middelfart, Nyborg eller et andet sted på Fyn

Har du brug for hjælp til en fliserensning eller en algerens af fliser? Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 27 40 60 60. Vi giver dig et uforpligtende tilbud. Hvis vi ikke har påbegyndt arbejdet inden for 14 dage, er det gratis.

Vi hjælper kunder i Odense og på hele Fyn i bl.a. Middelfart og Nyborg.

 

Få et gratis tilbud i dag!

Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her