Fliserens i Nyborg og Langeskov

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Nyborg og Langeskov – få en god pris i dag

Få udført rensen hurtigt og effektivt hos os

Trænger fliserne til en ’makeover’? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi er specialister i udendørsarealerne omkring huset, og vi tilbyder en hurtig og effektiv rensning af terrassen, indkørsel og en grundig tagrenderens.

Vi har mange års erfaring med både store og små opgaver, og vi udfører et grundigt stykke arbejde. Få udført rensen hurtigt og effektivt hos os i Nyborg, Langeskov, Odense, Svendborg, Kerteminde, Munkebo, Middelfart, Assens og på resten af Fyn.

Få 15 års garanti på rensen med en serviceaftale

Det er vigtigt for os, at vi yder den bedste service, og derfor kan du få 15 års garanti på rensen med en serviceaftale, når du handler med os. Det falder os ikke ind at gå på kompromis med kvaliteten, og vi har kompetente og erfarne medarbejdere, der udfører et godt stykke arbejde. Det kan være alt fra en fliserensning til en algebehandling af fliser.

Fordi vi går op i kvalitet, bruger vi også professionelle maskiner, de nyeste metoder og teknologier til at rense snavs og udføre den bedste algebehandling af fliser.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Nyborg og Langeskov

Bor du i nærheden af Nyborg, Langeskov eller et andet sted på Fyn, og trænger din terrasse til et visuelt løft? Så kan vi hjælpe dig!

Algevækst er et typisk problem i Danmark, og vi har mange års erfaring med at bekæmpe det grønne snavs. Alger vokser, når det er fugtigt på dine fliser, men det kan modarbejdes med en god algebehandling af dine fliser.

Hvis du har en helt ny terrasse, kan du med fordel kontakte os og få et tilbud på en algebehandling af dine fliser, så du kommer den grønne mikroplante i forkøbet.

Tagrenderens bliver ofte overset, men det er vigtigt at vedligeholde tagrenden

Når det gælder tagrenden, er det utrolig vigtigt, at man kommer problemerne i forkøbet, for det kan vise sig at være dyrt med eventuelle skader. Det kan for eksempel være vandskader i taget, overskud af vand, som underminerer fliser og andre vigtige steder ved huset. Derfor tilbyder vi den bedste rensning af tagrender i Odense og på hele Fyn!

Tagrender ender ofte med at blive fyldt med snavs som blade og andre ting, som kan stoppe dem til. Det er ikke nemt at rense tagrenden på egen hånd, og det kan ende med at blive halvfarligt at skulle op på en stige og bøvle med tagrenden. Lad de professionelle om det, og giv os et kald, så kan vi give dig et tilbud.

Fliserens i Nyborg og Langeskov – Fliseimprægnering er en god investering

Uanset om du vil have renset din terrasse, eller om du har en helt ny terrasse, er det en god investering med en fliseimprægnering, der kan beskytte terrassen mod vind og vejr. Vi anbefaler alle vores kunder at afslutte en fliserens med en fliseimprægnering.

En fliseimprægnering virker forebyggende mod alger, flisepest og andet snavs ved at mindske mængden af fugt på fliserne. Fliseimprægneringen trænger ind i fliserne og giver dem en modstandsdygtig holdbarhed.
Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på fliserens? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 27 40 60 60.

Vi servicerer Nyborg, Langeskov, Odense, Svendborg, Kerteminde, Munkebo, Middelfart, Assens og resten af Fyn, så giv os et kald, hvis du vil have flotte udendørsarealer, hvor I kan nyde solen sammen!

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her