Fliserens i Kerteminde og Munkebo

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens i Kerteminde og Munkebo – få en god pris og hurtig opstart her

Vi er specialister i rensning af fliser

Trænger fliserne til at blive renset? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er specialister i rensning af fliser.

Vi tilbyder både mekanisk rensning af fliser med vand, algebehandling og nanobehandling af fliser. Alle udendørsarealer som terrasse, indkørsel eller andet klarer vi med snilde. Vi yder vores service i Kerteminde, Munkebo, Nyborg, Langeskov, Odense, Svendborg, Middelfart, Assens og på resten af Fyn.

Få 15 års garanti på rensen

Kvalitet kommer først hos os, og vi har et dygtigt personale, der yder en service af højeste kaliber. Vi sætter nemlig pris på vores kunder, og derfor kan du få 15 års garanti på rensen. Med en årlig algebehandling af fliserne sikrer du, at de holder sig i god stand længe. Det er en rigtig god investering, da det kan være dyrt at få skiftet hele terrassen ud.

Vi går op i at levere et grundigt stykke arbejde, og med en årlig algebehandling kommer din terrasse til at holde sig flot længe.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens i Kerteminde og Munkebo

Vi kører ud, når behovet for en flot terrasse er til stede! Derfor laver vi fliserens i Kerteminde og Munkebo samt på resten af Fyn. Der skal ikke meget til, for at vores dygtige personale kan transformere din terrasse eller andre udendørsarealer til flotte områder.

Vi yder en effektiv og skånsom løsning, men vi udfører ikke kun fliserens. Vi anbefaler også alle vores kunder at få lavet en nanobehandling af fliserne, så de kan holde sig pæne længe.

Det er en investering i fremtiden med en fliserens, hvis du ønsker en velplejet og smuk terrasse. Med vores udstyr bliver dine fliser fuldstændig frie for mos, alger og andet uønsket snavs.

Vi udfører også rensning af tagrender

Vi er specialister i udendørsarealerne omkring huset. Det gælder for rensning af fliser, men det gælder også for rensning af tagrender, der ligeledes er vigtige at vedligeholde.

En tagrende bliver nemt fyldt med blade og andet skidt, som kan stoppe tilløb og give vandskader, hvis man er uheldig. Derfor er det utrolig vigtigt, at man holder tagrenderne frie for snavs. Vi udfører tagrenderens i Odense og på resten af Fyn. Når det gælder tagrender, handler det om at slå til, før de andre problemer kommer.

Få et gratis tilbud på fliserens eller nanobehandling af fliser i Kerteminde og Munkebo

Det er altid en god idé at afslutte en fliserens med en nanobehandling af fliserne. Det giver nemlig en længerevarende beskyttelse mod vind og vejr. Nanobehandling af fliserne virker ved at danne en hinde, som forhindrer fugt i at trænge ind i stenen på samme måde. Derfor kan man holde fliserne pæne og frie for alger og andet snavs længe.

Har du lige lagt terrasse? Så behøver den ikke at blive rengjort, men til gengæld er det en rigtig god idé med en nanobehandling af fliserne, da det giver den mest optimale beskyttelse. Med vores imprægnering bliver dine fliser mere modstandsdygtige over for vand og fugt, der senere kan give alger og flisepest. Du kan kontakte os på tlf. 27 40 60 60

Vi tilbyder nanobehandling af fliser mm. i Kerteminde, Munkebo, Nyborg, Langeskov, Odense, Svendborg, Middelfart, Assens og på resten af Fyn.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her