Fliserens i Assens

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Assens – Billige priser og godt håndværk

Vi giver dig dine flotte fliser tilbage med en effektiv rensning

Er dine fliser begyndt at se kedelige ud? Så kan du med fordel booke en rensning af fliser hos Fliserens-Eksperten.dk. Vi har mange års erfaring med grundig rensning af fliser, så terrassen eller indkørslen bliver så god som ny.

Hos Fliserens-Eksperten.dk er vi eksperter i rensning af fliser for flisepest, og vi håndterer både små og store opgaver for private og erhverv. Når du kontakter os, garanterer vi opstart inden for 14 dage – ellers er det gratis. Vi sørger for, at dine fliser får deres naturlige udseende igen.

Årlig serviceaftale giver 15 års garanti mod flisepest

Når du får ordnet dine fliser hos Fliserens-Eksperten.dk, kan du altid være sikker på at få et tilfredsstillende resultat. Vi benytter nemlig professionelle maskiner, som virkelig renser stenene i dybden. Når vi anvender professionelt udstyr på dine sten, sørger vi får, at rensningen foregår på en skånsom måde, med en efterfølgende imprægnering af fliserne. Med en årlig serviceaftale hos os får du samtidig 15 års garanti mod flisepest.

Hvis du drømmer om et langtidsholdbart resultat, kan du med fordel få foretaget en imprægnering af fliser. Når en fliserens afsluttes med en fliseimprægnering, forlænger det automatisk resultatets levetid.

Hvis du har problemer med grønne alger på dine fliser, tilbyder Fliserens-Eksperten.dk algebehandling af fliser på en skånsom og miljøvenlig måde. Du får et flot resultat, som du kan nyde i mange år frem.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens i Assens – så kan du få dine flotte fliser tilbage

Vi er specialister inden for algebehandling af fliser og behandling af flisepest.

Foruden fliserens og algebehandling tilbyder vi også nanobehandling. En nanobehandling er en behandling, der giver helt nyt liv til dine fliser.

Vi udfører altid helst både rensning af fliser og efterfølgende imprægnering, da det giver det klart bedste resultat. Du er altid meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med os om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi dækker hele Fyn

Rensning af fliser Assens

Vores kunder siger:

Christina Markuslund

Vi har haft Fliserens-eksperten.dk til at rense flise i vores gårdhave. Det var meget veludført arbejde og vores fliser blev helt som nye igen. Arbejdet var meget professionelt udført med stor opmærksomhed på, at rensevæsken ikke ramte vores beplantning. Der var god kommunikation med firmaet og de var meget punklige ift. aftaler. Prisen var rigtig god sammenlignet med konkurrenterne på markedet.
Vi kan kun give Fliserens-eksperten.dk vores bedste anmeldelser for et godt og professionelt udført arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Lars Andersen

Virkeligs en god oplevelse. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og til meget fornuftige priser. Fliserne ser fuldstændig ud som nye, efter Fliserens-Eksperten har været forbi.
Kan kun anbefale Fliserens-Eksperten.
Vh Lars

Anders K.

Fantastisk flot resultat vi har fået med deres fliserens i vores have og forhave. Vi kan næsten ikke kende fliserne igen. De ser ud som var de nylagte.
Ukrudtet mellem fliserne er desuden også væk. Vi kan sagtens anbefale Fliserens-eksperten.dk.

Mette Fischer

Mine fliser er som nye. Det er SÅ skønt! Glæder mig til at nyde sommeren med bare tæer på terrassen 👍

Palle Nielsen

Jeg fik renset tag og fliser. Og hold nu op en kæmpe forskel! Kan helt klart anbefale dette firma, super ordholdenhed og god til at forklare tingene til punkt og prikke. Ikke sidste gang vi benytter os af dem. 5/5 stjerner, super god oplevelse!

Lucas

Top professionelt og veludført arbejde. Vores fliser er helt som nye. Fornuftige priser og super service. De bedste anbefalinger herfra.

Vores kunder giver os 5 stjerner

Hos Fliserens-Ekserperten.dk lever vi for glade og tilfredse kunder. Derfor arbejder vores kompetente og erfarne medarbejdere altid grundigt med hvert projekt. Hvis du vil se eksempler på vores tidligere arbejde, kan du tage et kig i vores galleri, hvor vi har samlet en række udvalgte billeder og video.

Hvis du vil se, hvad du egentligt får for pengene, tilbyder vi gratis prøverens af 2 m2 fliser. Herefter bestemmer du, om vi skal fortsætte med af resten af fliserne.

Skal vi hjælpe dig med rensning af fliser? Kontakt os om fliserens i Assens på Fyn

Du kan altid få renset dine fliser til konkurrencedygtige priser hos os. Lige nu kan du endda få 25 % rabat på fliserens, så der er god grund til at kontakte os allerede i dag.

Vi dækker hele Fyn og Sjælland, så vi står også klar til at hjælpe dig i Nyborg, Kerteminde, Middelfart, Assens, Svendborg, Odense og resten af Fyn. Vi arbejder også i weekenden.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Få 25% rabat i dag