Fliserens i Middelfart

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Middelfart – Altid billige priser

Professionel rensning af fliser i Middelfart

Trænger dine fliser til nyt liv? Hos Fliserens-Eksperten.dk hjælper vi dig med grundig rens af dine fliser, så du igen kan nyde dem. Vi har mange års erfaring med fliserens, og vi tilbyder også fliseimprægnering, nanobehandling, algerens, fjernelse af flisepest på terrasser og meget andet.

Årlig serviceaftale giver 15 års garanti mod flisepest

Hos Fliserens-Eksperten.dk har vi stor ekspertise i fjernelse af flisepest, og vi håndterer opgaver for både private og erhverv.
Vi sørger for en grundig rensning af dine fliser, så en gang for alle du kan få bugt med flisepest. Selvom du måske selv har prøvet at komme af med de hvide pletter på fliserne, er der ikke noget, som virker så effektivt med alger, mos og andet uønsket vækst, som en rensning med professionelt udstyr. Med en årlig serviceaftale hos os får du endda 15 års garanti mod flisepest.

Hvis du er plaget af mos på dine fliser, kan du med fordel overveje en algebehandling af fliserne. Med en rensning kan du opnå flotte resultater, som får dine fliser til at se indbydende ud igen.

Drømmer du om et langtidsholdbart resultat, bør du også overveje en fliseimprægnering. Fliseimprægnering beskytter dine fliser, så de ikke så nemt angribes af alger, mos og lignende.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Book fliserens i Middelfart – vi får dine fliser til at se ud som nye

Når du får os til at udføre fliserensen, kan du være sikker på at få et tilfredsstillende resultat. Hvis du vil se eksempler på vores arbejde, kan du tag et kig i vores galleri, hvor vi har samlet forskellige billeder og videoer fra tidligere projekter.

Vi tør godt garantere, at du kan se en stor forskel på fliserne før og efter behandlingen.

Vi dækker hele Fyn

Rensning af fliser Middelfart

Vores kunder siger:

Christina Markuslund

Vi har haft Fliserens-eksperten.dk til at rense flise i vores gårdhave. Det var meget veludført arbejde og vores fliser blev helt som nye igen. Arbejdet var meget professionelt udført med stor opmærksomhed på, at rensevæsken ikke ramte vores beplantning. Der var god kommunikation med firmaet og de var meget punklige ift. aftaler. Prisen var rigtig god sammenlignet med konkurrenterne på markedet.
Vi kan kun give Fliserens-eksperten.dk vores bedste anmeldelser for et godt og professionelt udført arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Lars Andersen

Virkeligs en god oplevelse. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og til meget fornuftige priser. Fliserne ser fuldstændig ud som nye, efter Fliserens-Eksperten har været forbi.
Kan kun anbefale Fliserens-Eksperten.
Vh Lars

Anders K.

Fantastisk flot resultat vi har fået med deres fliserens i vores have og forhave. Vi kan næsten ikke kende fliserne igen. De ser ud som var de nylagte.
Ukrudtet mellem fliserne er desuden også væk. Vi kan sagtens anbefale Fliserens-eksperten.dk.

Mette Fischer

Mine fliser er som nye. Det er SÅ skønt! Glæder mig til at nyde sommeren med bare tæer på terrassen 👍

Palle Nielsen

Jeg fik renset tag og fliser. Og hold nu op en kæmpe forskel! Kan helt klart anbefale dette firma, super ordholdenhed og god til at forklare tingene til punkt og prikke. Ikke sidste gang vi benytter os af dem. 5/5 stjerner, super god oplevelse!

Lucas

Top professionelt og veludført arbejde. Vores fliser er helt som nye. Fornuftige priser og super service. De bedste anbefalinger herfra.

Vi får 5 stjerner og lever af glade og tilfredse kunder

Hos Fliserens-Eksperten.dk elsker vi vores arbejde, og det er vigtigt for os at have glade og tilfredse kunder.

Derfor er vi også meget grundige og omhyggelige i vores arbejde, hvilket nok er blandt årsagerne til, at vi få rigtigt gode anmeldelser for vores arbejde.

Hvis du ønsker at se, hvad du får for pengene, tilbyder vi at komme ud og lave en gratis prøverensning af 2 m2 fliser. Herefter vurderer du selv, om vi skal fortsætte behandlingen.

Gode priser på fliserens i Middelfart – Kontakt os, og få rensning af fliser i dag

Det skal ikke være dyrt at have pæne fliser. Derfor kan du hos Fliserens-Eksperten.dk altid få rens og behandling af dine fliser til en billig pris.

Lige nu kan du endda få 25 % rabat på fliserens. Det er en ekstra god grund til at kontakte os allerede i dag.

Vi dækker hele Fyn og Sjælland. Vi kommer derfor gerne ud til dig i både Nyborg, Kerteminde, Middelfart, Assens, Svendborg, Odense og resten af Fyn.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Få 25% rabat i dag