Fliserens i Kolding

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Kolding – Vi er eksperter i rensning af fliser

Bestil os til rens i dag!

Tænker du på at rengøre terrassen for alger og snavs? Lad specialisterne om det hårde arbejde. Vi har mange års erfaring på området, og vi anvender professionelle maskiner og metoder, der rengør fliserne effektivt og skånsomt. Bestil os til rens i dag, og vi garanterer opstart inden for 14 dage! Det gælder for Kolding, Vejle, Fredericia, Horsens, Hedensted, Børkop, Jelling, Tørring, Egtved, Billund og hele Trekantområdet.

Vi giver 15 års garanti med en serviceaftale

Det er vigtigt for os, at vi leverer et godt stykke arbejde og en god kundeservice. Derfor tilbyder vi 15 års garanti med en serviceaftale. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor har vi udstyret vores dygtige personale med professionelle maskiner. Vi udfører fliserens, algebehandling af fliser og nanobehandling, men vi tilbyder også rensning af tagrender.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens i Kolding udført af eksperter med mange års erfaring

Det er en god investering at få renset terrassen, og vi anbefaler en algebehandling af fliser som det næste skridt. Det er meget almindeligt i Danmark, at der vokser alger på terrassen og andre udendørsarealer. Alger vokser bedst, når der er fugtigt, og de samtidig får en smule sol. Vejret i Danmark er meget gunstigt for algevækst, fordi vi har mange sæsoner med både regn og sol – netop derfor er en algebehandling af fliser en fantastisk investering. Vi udfører algebehandling og rensning af fliser i Kolding og omegn.

Vi dækker hele Trekantområdet

Vi tilbyder også rensning af tagrender

Tagrender er vigtige at vedligeholde, fordi stoppede tagrender kan give større problemer. Det er meget typisk, at der samler sig blade og andet skidt i tagrenden, som kan stoppe den til. Det betyder, at vandet ikke kan løbe igennem og vil finde den nærmeste vej ned. Det kan give frustrerende problemer med vandskader i taget, og derfor tilbyder vi også rensning af tagrender, som kan komme selve husets vedligeholdelse til gode.

Når en tagrende er tilstoppet, kan vandet også flyde over og falde ned på fliserne. Det kan give ujævnheder i terrassen, fordi området bliver overbelastet af det overskydende vand. Det kan heldigvis undgås med en simpel rensning af tagrenden.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nanobehandling og fliserens i Kolding

Det kan være, at du har en helt ny terrasse, som ikke har brug for at blive renset. I stedet er det en god idé at få lavet en nanobehandling. Det er altid en god idé at slutte af med en nanobehandling. Vi opfordrer alle vores kunder til det uanset om terrassen er ny eller nyligt rengjort.

Nanobehandlingen virker ved at beskytte fliserne mod vind og vejr på den måde, at der dannes en hinde, som trænger ind i stenen, hvilket mindsker algevækst, flisepest og forhindrer almindeligt snavs i at ophobe sig. Vi anbefaler alle vores kunder at slutte af med en nanobehandling, fordi det giver det bedste langsigtede resultat. Vores erfarne og dygtige medarbejdere sørger for, at dine fliser forbliver flotte og velplejede, så de holder længe i det danske vejr.
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 27 40 60 60. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Vi kører ud i Vejle, Jelling, Fredericia, Børkop, Egtved, Horsens, Tørring, Hedensted, Billund og hele Trekantområdet.

Uanset om din terrasse er ny eller gammel, kan vi altså hjælpe dig med at gøre udendørsarealerne pæne og give den bedste behandling, som kan sikre, at arealerne holder sig flotte længe.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her