Fliserens København og Sjælland

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens på Sjælland – vi er eksperter i rensning af fliser i København m.fl.

» Opstart indenfor 14 dage – ellers er det gratis

Fliser ser altid utroligt flotte ud når de lige er lagt. Men med tiden kan dine fliser desværre få et kedeligt og trist udtryk. Ofte er det på grund af de danske vejrforhold.
Vejret i Danmark giver nemlig de ideelle vækstbetingelser for både alger og flisepest. Derfor kæmper mange boligejere en brav kamp for at komme problemet til livs.

Men det behøver du ikke længere at gøre. Hos Fliserens-Eksperten.dk er vi nemlig specialiseret i at få dine fliser til at fremstå som nye igen.

Efterfølgende fliseimprægnering er vigtig, hvis du ønsker et langtidsholdbart resultat

Når rensningen foregår med højtryksrens, er det altid vigtigt at slutte af, med en professionel fliseimprægnering. Det gør vi typisk i form af en nanobehandling. Imprægneringen lægger sig som en usynlig hinde, og fungerer som et beskyttende skjold på dine fliser. Med den metode sikres de mod vand og fugt samtidig med, at det reducerer betingelserne for fornyet algevækst.

Med en nanobehandling af fliserne opnår du et resultat, hvor dine fliser fremstår pæne i mange år frem.

Ydermere forlænger behandlingen også flisernes levetid. Det vand, der kan trænge ned i ubehandlede fliser i vintermånederne, kan nemlig resultere i frostsprængninger.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Effektiv rensning af fliser udendørs med højtryksrenser på hele Sjælland

Når vi udfører rensning af fliser med højtryksrenser, foregår det altid så skånsomt som muligt. Det er vigtigt, at dine fliser ikke tager skade af behandlingen. Med vores professionelle udstyr er vi i stand til at indstille trykket. På den måde bliver fliserne ikke udsat for en større belastning end højst nødvendigt.

Har dine fliser ligget ubehandlet i mange år? Så er der stor sandsynlighed for, at fliserne mangler sand i fugerne. Ligeledes kan højtryksrenseren skylle meget af sandet væk. Derfor tilbyder vi også at lægge sand mellem fugerne når vi er færdige, så vi efterlader din flisebelægning i fineste stand.

Vi dækker hele Sjælland

Rensning af fliser Odense, Fyn

Vores kunder siger:

Christina Markuslund

Vi har haft Fliserens-eksperten.dk til at rense flise i vores gårdhave. Det var meget veludført arbejde og vores fliser blev helt som nye igen. Arbejdet var meget professionelt udført med stor opmærksomhed på, at rensevæsken ikke ramte vores beplantning. Der var god kommunikation med firmaet og de var meget punklige ift. aftaler. Prisen var rigtig god sammenlignet med konkurrenterne på markedet.
Vi kan kun give Fliserens-eksperten.dk vores bedste anmeldelser for et godt og professionelt udført arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Lars Andersen

Virkeligs en god oplevelse. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og til meget fornuftige priser. Fliserne ser fuldstændig ud som nye, efter Fliserens-Eksperten har været forbi.
Kan kun anbefale Fliserens-Eksperten.
Vh Lars

Anders K.

Fantastisk flot resultat vi har fået med deres fliserens i vores have og forhave. Vi kan næsten ikke kende fliserne igen. De ser ud som var de nylagte.
Ukrudtet mellem fliserne er desuden også væk. Vi kan sagtens anbefale Fliserens-eksperten.dk.

Mette Fischer

Mine fliser er som nye. Det er SÅ skønt! Glæder mig til at nyde sommeren med bare tæer på terrassen 👍

Palle Nielsen

Jeg fik renset tag og fliser. Og hold nu op en kæmpe forskel! Kan helt klart anbefale dette firma, super ordholdenhed og god til at forklare tingene til punkt og prikke. Ikke sidste gang vi benytter os af dem. 5/5 stjerner, super god oplevelse!

Lucas

Top professionelt og veludført arbejde. Vores fliser er helt som nye. Fornuftige priser og super service. De bedste anbefalinger herfra.

Hvad er prisen pr. m2 for fliserens i København og på resten af Sjælland?

Ønsker du at få en specifik kvadratmeterpris for vores fliserens? Så er du velkommen til at kontakte os, og fortælle mere om din opgave. Er du interesseret i vores service, kommer vi også gerne forbi dig og udfører en gratis prøverensning på 2 m2.
En prøverensning giver dig et indblik i, hvor flot resultatet bliver, når du vælger at benytte os til opgaven. Vi kommer naturligvis efterfølgende med et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Husk, at du i skrivende stund har mulighed for at benytte dig af håndværkerfradraget ved rensning af fliser.

 

Få vejens flotteste fliser uden flisepest og stenpest

Når vi foretager en fliserens eller en algerens af dine fliser, er du sikker på, at al flisepest, stenpest og alger forsvinder. Du får vejens flotteste fliser i indkørslen, på terrassen eller hvor end dine udendørs fliser trænger til en kærlig hånd.

Vi ved, at rigtig mange boligejere har problemer med flisepest. Vi ved, at vores effektive rensningsmetoder og mange års erfaring på området, hurtigt kan afhjælpe problemet.

Få et uforpligtende tilbud på fliserens på Sjælland i bl.a. København samt Nordsjælland

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på fliserens fra et kompetent firma? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27 40 60 60. Vi kan hurtigt sætte en aftale i kalenderen, hvor vi kommer forbi, og kigger på din opgave.

Vi har mange tilfredse kunder overalt på Sjælland. Vi udfører bl.a. fliserens i Nordsjælland, Gilleleje, Hillerød, Frederikssund, København, Herlev, Hellerup, Lyngby, Ballerup, Taastrup, Rødovre, Gentofte og Roskilde.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Få 25% rabat i dag