Fliserens i Horsens

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens i Horsens – Vi har mange års erfaring

Få arbejdet udført af specialister

Er dine fliser begyndt at se misfarvede ud? Det kan vi ordne! Hos Fliserens-eksperten.dk har vi mange års erfaring med at rense fliser, fjerne alger og give nanobehandling af fliser. Vi tilbyder hele pakken, så du kan få en vedligeholdt terrasse, der kan holde sig flot længe.

Vi er specialister i udendørsarealerne omkring huset. Det kan være alt fra terrasse, indkørsel eller andre områder omkring huset, hvor vi kan give en hånd. Vi kører ud i Horsens, Fredericia, Kolding, Vejle, Hedensted, Børkop, Tørring, Egtved, Jelling, Billund og hele Trekantområdet.

En årlig algebehandling af fliserne giver 15 års garanti

Vi går op i god service og et veludført stykke arbejde. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og du får 15 års garanti med en serviceaftale hos os. Vi har dygtige medarbejdere, der altid yder et professionelt stykke arbejde.

Alger er små planter, der vokser på fugtige overflader som f.eks. fliser på terrassen. Det er meget almindeligt, at der kommer alger på terrasser i Danmark, fordi vi har flere sæsoner med skiftende regn og sol. Alger vokser nemlig bedst i fugtige områder, der bliver udsat for en smule sol, og det gør forholdene i Danmark særdeles gunstige for algevækst.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Horsens – Vi er eksperter i rensning af fliser i Horsens

Har du nogle fliser, der godt kunne trænge til en omgang fliserens? Så er du landet det rigtige sted! Vi klarer rensning af fliser i Horsens og resten af Trekantområdet. Vi udmærker os ved at gøre brug af professionelle maskiner og teknikker, som giver det bedste resultat.

Uanset om du vil have en almindelig mekanisk fliserens med vand, en algebehandling eller en nanobehandling af fliser, så kan vi klare opgaven med snilde. Vi har mange års erfaring med området, og vi er specialiseret i at rense fliser effektivt og skånsomt.

Vi dækker hele Trekantområdet

Fjerne alger på terrasse

Det kan være en god investering at få fjernet alger på terrassen. Alger kan hurtigt give et snavset udtryk, og algevækst kan også gøre terrassen glat, når det har regnet eller sneet. Vi anbefaler, at man fjerner alger en gang årligt. Vi tilbyder løsninger, som ikke blot fjerner algerne, men vedligeholder dine fliser. Du kan få fliser, der holder længe med en imprægnering, som beskytter fliserne mod vind og vejr.

Søger du hjælp til nanobehandling af fliser eller andet? Så kontakt os for fliserens i Horsens

Den seneste teknologi inden for feltet er nanobehandling af fliser, som vi anbefaler til alle vores kunder, fordi den giver en rigtig god beskyttelse mod flisepest, alger og andet snavs.

Teknologien fungerer således, at behandlingen giver en hinde, der trænger ind i stenen. Det forhindrer på samme måde fugt i at trænge ind i stenen, og det sikrer en holdbarhed til din terrasse, så du ikke skal skifte den nær så ofte. På den måde er det en kosteffektiv vej til at beskytte din terrasse. Desuden bruger vi miljøvenlige og skånsomme metoder.

Nanobehandling af fliser er den mest effektive overfladebehandling, man kan få. Det er mest optimalt at afslutte en fliserens med en nanobehandling af fliserne, da det giver den bedste beskyttelse og holdbarhed.
Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os i dag, vi hører gerne mere om din opgave og giver et uforpligtende tilbud.
Vi servicerer Horsens, Vejle, Jelling, Fredericia, Børkop, Egtved, Tørring, Hedensted, Billund og hele Trekantområdet.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her