Fliserens i Fredericia

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Fredericia – Altid gode priser og godt håndværk

Få udført rensen hurtigt og effektivt hos os

Har dine fliser brug for en rensning? Vi har mange års erfaring med fliserens i Fredericia, og vi kan derfor yde en service, der er hurtig og effektiv. Dine fliser behøver ikke at se kedelige ud, da det nemt kan ordnes med en fliserens eller algebehandling af fliser.

Det kan være, at du oplever, at dine fliser bliver grønne af alger, mos og flisepest. Der er vi til rådighed! Vi tilbyder ikke kun en rens, men kan også give dine fliser en god beskyttelse mod vind og vejr, så de holder sig pæne i længere tid. Vi kører ud i Fredericia, Kolding, Vejle, Hedensted, Horsens, Børkop, Tørring, Egtved, Jelling, Billund og hele Trekantområdet.

Vi giver 15 års garanti med en serviceaftale

Kvaliteten er ikke noget, vi går på kompromis med. Det er vigtigt for os, at vi laver et godt stykke arbejde, og derfor har vi dygtige medarbejdere, der udfører arbejde af allerhøjeste kaliber. Du kan være sikker på, at din terrasse bliver flot, da vi benytter professionelt udstyr og den seneste teknologi som f.eks. nanobehandling.

Da vejret i Danmark er gunstigt for alger, kan man komme langt med en algebehandling af fliserne. Alger er mikroskopiske planter, der har brug for fugtige overflader for at vokse. De kan ikke tåle for meget sollys, hvilket gør fliser i et land som Danmark til en oplagt grobund. Bare rolig – vi kender alle midlerne til at komme algevækst til livs.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Fredericia – Vi er eksperter i rensning af fliser i Fredericia

Det er meget almindeligt, at fliser bliver beskidte og ramt af alger eller flisepest, men det er der heldigvis råd for. Vi anbefaler, at du får en fliserens og algebehandling af fliserne med en efterfølgende nanobehandling, der giver en langvarig beskyttelse mod skidt og alger. Vi kører som sagt ud i hele Trekantområdet og tilbyder også fliserens i Fredericia. Vores behandling af fliserne er desuden skånsom og miljøvenlig, og du vil blive glad for det flotte resultat.

Vi dækker hele Trekantområdet

Fjernelse af flisepest

Vi har forskellige maskiner og metoder, som vi bruger, når vi skal fjerne flisepest. Du kan helt selv vælge, om du vil have en algebehandling af fliserne, eller om du blot vil have en mekanisk rensning med vand. Da vi bruger professionelt udstyr, kan du være sikker på, at resultatet holder længe.

Vi tilbyder imprægnering af fliser samt levering af sand – Kontakt os om fliserens i Fredericia

Det kan være en rigtig god idé at give dine fliser en algebehandling en gang om året, hvis du ønsker at undgå jævnlig rensning af fliserne.

Fliserens i Fredericia og efterfølgende imprægnering

Det giver dog det bedste resultat, hvis du får en imprægnering af fliser samt en levering af sand.

Det fungerer på den måde, at vi giver dine fliser en beskyttelse ved imprægneringen. Det giver fliserne en slags hinde, som holder fugten ude. Sandet bruges til at stabilisere fliserne efterfølgende, hvilket kan være en god investering. Mange oplever nemlig, at regnvandet samler sig visse steder, hvilket leder det underliggende sand væk og giver skæve afkroge på terrassen.

Tøv ikke med at kontakte osvi kører ud i Fredericia, Vejle, Jelling, Børkop, Horsens, Egtved, Tørring, Hedensted, Billund og hele Trekantområdet.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her