Fliserens i Slagelse

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Slagelse

Professionel og omhyggelig rensning af fliser

Drømmer du om at fjerne al snavs og belægning fra dine fliser, så de får et helt nyt udtryk? Så er du landet det rette sted.

Ved Fliserens-Eksperten.dk får du fliserens i Slagelse og omegn til overkommelige priser.

Vi tilbyder stor ekspertise og professionel service fra start til slut. Vi er specialister i fliserens og har hjulpet mange kunder landet over. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med at komme i mål med grundig og dybdegående rensning af fliserne og en efterfølgende nanobehandling.

Derfor skal du ikke tøve med at forhøre dig hos os, hvis du overvejer at få fliserens i Slagelse eller et andet sted i lokalområdet.

Vi giver 15 års garanti

Med en årlig algebehandling af fliserne får du 15 års garanti. Det gør vi netop for at yde god service og sikre os, at du forbliver tilfreds med resultatet.

Derudover skal du huske at benytte dig af håndværkerfradraget. Det behøver nemlig ikke at være en dyr fornøjelse at få rensning af fliserne. Derudover sørger vi altid for at tilbyde en gratis prøverensning af 2 m2 for at sikre os, at du kan se, hvordan resultatet bliver.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Slagelse – og en efterfølgende imprægnering

Som fliserenseksperter tilbyder vi også grundig imprægnering af fliser efter fliserens. Det gør vi netop for at beskytte dine fliser efterfølgende, så du kan nyde synet af rene fliser i lang tid.

Imprægnerer vi ikke fliserne, risikerer du nemlig, at de bliver ramt af alger, flisepest og andet snavs igen.

Vi tilbyder generelt fliserens på Sjælland alt efter behov. Bor du i Slagelse eller omegn, står vi klar til at hjælpe dig i mål, så du kan give din terrasse, indkørsel eller noget helt tredje et flot nyt udtryk.

Vi dækker hele Sjælland

Rensning af fliser Slagelse

Vores kunder siger:

Christina Markuslund

Vi har haft Fliserens-eksperten.dk til at rense flise i vores gårdhave. Det var meget veludført arbejde og vores fliser blev helt som nye igen. Arbejdet var meget professionelt udført med stor opmærksomhed på, at rensevæsken ikke ramte vores beplantning. Der var god kommunikation med firmaet og de var meget punklige ift. aftaler. Prisen var rigtig god sammenlignet med konkurrenterne på markedet.
Vi kan kun give Fliserens-eksperten.dk vores bedste anmeldelser for et godt og professionelt udført arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Lars Andersen

Virkeligs en god oplevelse. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og til meget fornuftige priser. Fliserne ser fuldstændig ud som nye, efter Fliserens-Eksperten har været forbi.
Kan kun anbefale Fliserens-Eksperten.
Vh Lars

Anders K.

Fantastisk flot resultat vi har fået med deres fliserens i vores have og forhave. Vi kan næsten ikke kende fliserne igen. De ser ud som var de nylagte.
Ukrudtet mellem fliserne er desuden også væk. Vi kan sagtens anbefale Fliserens-eksperten.dk.

Mette Fischer

Mine fliser er som nye. Det er SÅ skønt! Glæder mig til at nyde sommeren med bare tæer på terrassen 👍

Palle Nielsen

Jeg fik renset tag og fliser. Og hold nu op en kæmpe forskel! Kan helt klart anbefale dette firma, super ordholdenhed og god til at forklare tingene til punkt og prikke. Ikke sidste gang vi benytter os af dem. 5/5 stjerner, super god oplevelse!

Lucas

Top professionelt og veludført arbejde. Vores fliser er helt som nye. Fornuftige priser og super service. De bedste anbefalinger herfra.

Vores kunder er vilde med os

Vi får 5 stjerner i vores kundeanmeldelser. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du ønsker vores hjælp til fliserens. Der er flere årsager til at vælge os, herunder bl.a.:

  • Vi starter inden for 14 dage – ellers er det gratis
  • Vi er eksperter i fliserens
  • Vi tilbyder miljøvenlig rensning
  • Vi har konkurrencedygtige priser
  • Du får gratis prøverens af 2 m2
  • Vi elsker vores arbejde

Billige priser på fliserens i Slagelse

Vi tilbyder billige priser på fliserens i Slagelse, og sørger altid for et flot stykke håndværk udført i højeste kvalitet. Det gælder også på nanobehandling af fliserne. Lige nu kører vi desuden 25% rabat på vores fliserens.

Vi tilbyder fliserens i både Skælskør, Kirke Stillinge Strand, Skovsø, Antvorskov, Drøsselbjerg og resten af Vestsjælland.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Få 25% rabat i dag