Fliserens i Roskilde

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Roskilde

Vi er specialister i rensning af fliser i Roskilde og omegn

Overvejer du at få foretaget fliserens i Roskilde eller omegn? Så står vi hos Fliserens-Eksperten.dk klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen og har desuden et dygtigt og kompetent hold, som alle er specialister på området.

I øjeblikket kører vi også med 25% rabat på vores fliserens. Vi tilbyder desuden også mulighed for naborabat, hvis både dig og din/dine naboer ønsker rensning af fliser samtidig.

15 års garanti med årlig serviceaftale på algebehandling af fliser

Vi kører med 15 års garanti på din årlige serviceaftale. På den måde sikrer vi et holdbart resultat og gode vilkår for dig som kunde.

Det er generelt vigtigt at holde fliserne ved lige, så du ikke skal starte forfra igen efter et par år. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at indgå en årlig serviceaftale med algebehandling af fliserne.

Det foregår således, at vi bruger professionelt udstyr til at fjerne algerne. Vi hjælper både private- og erhvervskunder med grundig algebehandling og algerens. Så kan fliserne få deres oprindelige udtryk tilbage.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Roskilde – se et før- og efterbillede i vores galleri

Hvis du gerne vil være sikker på, at vores resultater er pæne, kan du se vores før- og efterbilleder af fliserens i Roskilde.

Udover de øvrige behandlinger tilbyder vi også fjernelse af flisepest hvis det måtte være nødvendigt. De grimme grønne, hvide og sorte alger kan som bekendt være svære at få bugt med.

Med vores professionelle behandling er du dog altid garanteret et flot resultat.

Vi dækker hele Sjælland

Rensning af fliser Roskilde

Vores kunder siger:

Christina Markuslund

Vi har haft Fliserens-eksperten.dk til at rense flise i vores gårdhave. Det var meget veludført arbejde og vores fliser blev helt som nye igen. Arbejdet var meget professionelt udført med stor opmærksomhed på, at rensevæsken ikke ramte vores beplantning. Der var god kommunikation med firmaet og de var meget punklige ift. aftaler. Prisen var rigtig god sammenlignet med konkurrenterne på markedet.
Vi kan kun give Fliserens-eksperten.dk vores bedste anmeldelser for et godt og professionelt udført arbejde. Vi er meget tilfredse kunder.

Lars Andersen

Virkeligs en god oplevelse. Alle aftaler og tidspunkter overholdt og til meget fornuftige priser. Fliserne ser fuldstændig ud som nye, efter Fliserens-Eksperten har været forbi.
Kan kun anbefale Fliserens-Eksperten.
Vh Lars

Anders K.

Fantastisk flot resultat vi har fået med deres fliserens i vores have og forhave. Vi kan næsten ikke kende fliserne igen. De ser ud som var de nylagte.
Ukrudtet mellem fliserne er desuden også væk. Vi kan sagtens anbefale Fliserens-eksperten.dk.

Mette Fischer

Mine fliser er som nye. Det er SÅ skønt! Glæder mig til at nyde sommeren med bare tæer på terrassen 👍

Palle Nielsen

Jeg fik renset tag og fliser. Og hold nu op en kæmpe forskel! Kan helt klart anbefale dette firma, super ordholdenhed og god til at forklare tingene til punkt og prikke. Ikke sidste gang vi benytter os af dem. 5/5 stjerner, super god oplevelse!

Lucas

Top professionelt og veludført arbejde. Vores fliser er helt som nye. Fornuftige priser og super service. De bedste anbefalinger herfra.

Vi lever af tilfredse kunder og gode anmeldelser

Rensning af fliser i Roskilde har gennem årene givet os mange tilfredse kunder. Vi lever af tilfredse kunder, hvilket også kan ses på de mange fem stjerner vi får i vores anmeldelser.

En af de ting, rigtig mange af vores kunder sætter pris på er, at vi tilbyder opstart inden for 14 dage samt miljøvenlig rensning.

Tagrenderens i Roskilde til billige priser

Udover rensning af fliser tilbyder vi også tagrenderensning i Roskilde og omegn. For mange kan det nemlig hurtigt blive en umulig og svær opgave selv at rense tagrenderne. Dog er det vigtigt at få det gjort, så man undgår tilstopning i form af blade, mos mm.

Gør du ikke noget ved tilstopningen, kan den i sidste ende medføre skader på bygningen. Derfor er en professionel tagrenderens fra Fliserens-Eksperten.dk en god idé.

Skarpe, konkurrencedygtige priser på fliseimprægnering og fliserens i Roskilde

Vi tilbyder altid gode og konkurrencedygtige priser på vores rensning af fliser i Roskilde og omegn. Som nævnt har vi 25 % på fliserens i øjeblikket, og vi tilbyder også en gratis prøverens af 2 m2 fliser.

Med en efterfølgende nanobehandling af fliserne holder resultatet også markant længere.

Vi har udført opgaver med imprægnering og fliserens i Fløng, Hedehusene, Hvalsø, Lejre, Jyllinge, Gadstrup, Kirke Såby og omegn.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Få 25% rabat i dag