Fliserens i Roskilde

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Roskilde

Vi er specialister i rensning af fliser i Roskilde og omegn

Overvejer du at få foretaget fliserens i Roskilde eller omegn? Så står vi hos Fliserens-Eksperten.dk klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen og har desuden et dygtigt og kompetent hold, som alle er specialister på området.

I øjeblikket kører vi også med 25% rabat på vores fliserens. Vi tilbyder desuden også mulighed for naborabat, hvis både dig og din/dine naboer ønsker rensning af fliser samtidig.

15 års garanti med årlig serviceaftale på algebehandling af fliser

Vi kører med 15 års garanti på din årlige serviceaftale. På den måde sikrer vi et holdbart resultat og gode vilkår for dig som kunde.

Det er generelt vigtigt at holde fliserne ved lige, så du ikke skal starte forfra igen efter et par år. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at indgå en årlig serviceaftale med algebehandling af fliserne.

Det foregår således, at vi bruger professionelt udstyr til at fjerne algerne. Vi hjælper både private- og erhvervskunder med grundig algebehandling og algerens. Så kan fliserne få deres oprindelige udtryk tilbage.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliserens Roskilde – se et før- og efterbillede i vores galleri

Hvis du gerne vil være sikker på, at vores resultater er pæne, kan du se vores før- og efterbilleder af fliserens i Roskilde.

Udover de øvrige behandlinger tilbyder vi også fjernelse af flisepest hvis det måtte være nødvendigt. De grimme grønne, hvide og sorte alger kan som bekendt være svære at få bugt med.

Med vores professionelle behandling er du dog altid garanteret et flot resultat.

Vi lever af tilfredse kunder og gode anmeldelser

Rensning af fliser i Roskilde har gennem årene givet os mange tilfredse kunder. Vi lever af tilfredse kunder, hvilket også kan ses på de mange fem stjerner vi får i vores anmeldelser.

En af de ting, rigtig mange af vores kunder sætter pris på er, at vi tilbyder opstart inden for 14 dage samt miljøvenlig rensning.

Tagrenderens i Roskilde til billige priser

Udover rensning af fliser tilbyder vi også tagrenderensning i Roskilde og omegn. For mange kan det nemlig hurtigt blive en umulig og svær opgave selv at rense tagrenderne. Dog er det vigtigt at få det gjort, så man undgår tilstopning i form af blade, mos mm.

Gør du ikke noget ved tilstopningen, kan den i sidste ende medføre skader på bygningen. Derfor er en professionel tagrenderens fra Fliserens-Eksperten.dk en god idé.

Skarpe, konkurrencedygtige priser på fliseimprægnering og fliserens i Roskilde

Vi tilbyder altid gode og konkurrencedygtige priser på vores rensning af fliser i Roskilde og omegn. Som nævnt har vi 25 % på fliserens i øjeblikket, og vi tilbyder også en gratis prøverens af 2 m2 fliser.

Med en efterfølgende nanobehandling af fliserne holder resultatet også markant længere.

Vi har udført opgaver med imprægnering og fliserens i Fløng, Hedehusene, Hvalsø, Lejre, Jyllinge, Gadstrup, Kirke Såby og omegn.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her