Fliserens Nordsjælland

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Professionel fliserens i Nordsjælland, Gilleleje, Hillerød, Frederikssund m.fl.

» Opstart indenfor 14 dage – ellers er det gratis

Har du fliser i din have, indkørsel, omkring dit hus eller på terrassen? Så ved du, at de kan komme til at se kedelige ud. Det skyldes skidt, flisepest og alger. Det er ikke kun flisernes udseende, som bliver påvirket af dette. Faktisk kan dine fliser også tage skade af det.

Hos Fliserens-Eksperten.dk er vi eksperter i rensning af fliser, algerens samt vedligeholdelse. Vi tager os af små og store opgaver for både private og erhverv. Vi er din garanti for, at dine fliser får nyt liv.

Vi har en politik, der siger, at hvis vi ikke er gået i gang inden for 14 dage, så får du det hele gratis.

Hvad koster det at fjerne flisepest?

Prisen på en fliserens afhænger af flere faktorer. Den afhænger bl.a. af opgavens omfang, dine ønsker samt hvad der helt præcist skal renses. Vi kan derfor ikke give dig en fast pris, før vi kender mere til opgaven.

I stedet anbefaler vi, at du giver os et kald. Så kommer vi gerne ud og ser nærmere på dine fliser, og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

Husk, at du i skrivende stund også kan gøre brug af håndværkerfradraget til fliserens. Med det, kan du få et tilskud til at få forskønnet dine fliser på f.eks. terrassen eller i din indkørsel.

Vores kunder siger:

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

Fliseimprægnering? Forsegl dine fliser med nanobehandling og fliseimprægnering

Vi har mange års erfaring med fliserens. Hvordan arbejdet skal udføres for et flot resultat, er vi ikke i tvivl om. Vi udfører ikke hurtige løsninger, og vi stopper ikke før, at du som kunde er tilfreds. Arbejdet foregår typisk i 3 trin.

1. Som det første kommer vi ud til dig for at opmåle arealet som du ønsker at få renset.1. Som det første kommer vi ud til dig for at opmåle arealet som du ønsker at få renset.

2. Herefter foretager vi en grundig fliserens med vores professionelle maskine, som fjerner flisepest, alger, skidt, mos m.m. Ved rensningen vil noget af fugesandet mellem fliserne blive skyllet væk. Derfor sørger vi for at putte nyt fugesand mellem dine fliser, hvis det ønskes.

3. Når behandlingen er helt tør, imprægnerer vi fliserne med en nanobehandling. En nanobehandling er en effektiv fliseimprægnering som forsegler overfladen og lægger en vandafvisende samt slidstærk beskyttelse. Det gør at vand og skidt får sværere ved at trænge ned i fliserne.

 

Fliserens i Nordsjælland, Gilleleje, Hillerød, Frederikssund m.fl. – vi er eksperter i rensning af fliser

Er du træt af dine kedelige fliser og har du overvejet at få lagt nogle nye? Det behøver langt fra altid at være løsningen. Det er nemlig meget billigere at få renset dine fliser, så de igen ser ud som nye. Hos Fliserens-Eksperten.dk sørger vi for, at du får flotte fliser. De skal se ud som nye, når vi har renset dem.

Takket være vores mange års erfaring og professionelle udstyr ved vi, at du bliver glad for resultatet.

Derfor er vi også helt trygge ved at udføre en gratis prøverensning, hvor vi renser 1 m2. På den måde kan du se, præcis hvad du får for pengene.

Vi kan også fjerne alger på din træterrasse og give den nyt liv

For os er det vigtigste, at arbejdet udføres med samme høje kvalitet hver eneste gang, når du skal have fjernet alger på din terrasse. Vi stræber efter at levere en god og personlig kundeservice. Det mener vi nemlig, giver grobund for de bedste resultater og for, at du vender tilbage til os igen næste gang du ønsker at få behandlet din terrasse. Vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder, og det har vi gjort lige siden vi startede.

Samtidigt lægger vi vægt på at overholde vores aftaler, og komme hurtigt i gang med arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud på en fliserens i Nordsjælland, Gilleleje, Hillerød, Frederikssund m.fl.

Oplever du problemer med alger, flisepest eller andre belægninger på dine fliser? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf.27 40 60 60. Vi hører gerne mere om din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper kunder i hele Nordsjælland bl.a. Gilleleje, Hillerød, Frederikssund, Dronningmølle, Tisvildeleje, Helsingør, Helsinge, Hundested, Fredensborg, Nykøbing Sjælland, Ålsgårde, Græsted, Snekkersten, Humlebæk, Esrum, Ramløse, Nøddebo, Søborg og Rågeleje.

Få et gratis tilbud i dag!
Udfyld navn og tlf. nr.

Du kan også træffe os på tlf.: 27 40 60 60

→ Bestil rens af tagrender her